Hned tři zápasy 3. kola MOL Cupu můžete sledovat živě na O2 TV Sport

Hned tři zápasy 3. kola MOL Cupu můžete sledovat živě na O2 TV Sport

Stanice O2 TV Sport odvysílá v rámci 3. kola tři zápasy živě, a to během dvou hracích dnů. Studio bude v O2 aréně a nabídne bohatý program a rozmanité hosty. Chybět opět nebudou ani reportéři v terénu a zajímavé reportáže a rozhovory.

Obsáhlý program nabídne především středa 30. října., kdy televizní studio začne už před zápasem FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Viktoria Plzeň, který má výkop v 16:30. Na tento zápas plynule naváže program k dalšímu atraktivnímu klání AC Sparta Praha – Zbrojovka Brno, kde úvodní hvizd je stanoven na 19:15.

Studio se vrátí na start plzeňské zlaté éry pod trenérem Pavlem Vrbou, která začala právě vítězstvím v Mol Cupu v sezoně 2009/10. „Doufám, že všechno klapne jak má a hostem v našem studiu bude právě Pavel Vrba. Připomeneme si také finále MOL Cupu 2023/24, ve kterém v poslední sezoně Plzeň hrála,“ říká ke středečnímu programu šéfeditor fotbalové sekce O2 TV Sport David Sobišek.

U týmu Ústí nad Labem přijde na přetřes velké množství Teplických hráčů, včetně kouče Svatopluka Habance. Své postřehy dodá jako host ve studiu expert Antonín Rosa, který se spoustou z nich hrál a konkrétně s gólmanem Tomášem Grigarem MOL Cup dokonce vyhrál. „Snad dojde i na rozhovor s klubovou reportérkou Ústí Táňou Bystroňovou,“ láká David Sobišek, který bude středeční studio moderovat.

U Sparty program nabídne přehled jejích posledních sezón v MOL Cupu, řešit se bude také, jak Lars Friis v náročném programu rotuje sestavou.

Na Letné bude k dispozici systém VAR.

O den později, tedy ve čtvrtek 31. října má ve 14:00 výkop třetí televizní utkání: SK Benátky nad Jizerou – SK Slavia Praha. Tady redakce O2 TV Sport chystá reportáž s trenérem Benátek Tomášem Staňkem, který byl asistentem slávistického kouče Jindřicha Trpišovského v Kolíně a byl na začátku jeho trenérské kariéry.

Z místa exkluzivně reportér ukáže montovanou tribunu, která se v Benátkách při příležitosti zápasu proti pražskému celku postaví. „Ve spolupráci s městem postavíme montovanou tribunu, aby divácké zázemí bylo co nejdůstojnější. Bude za střídačkami a měla by pojmout kolem 600 sedících lidí,“ řekl předseda domácího klubu Marek Mařík.

V Benátkách, a nejen tam, bude třetí kolo MOL Cupu fotbalovým svátkem. V areálu nebude tradičně chybět ani Fanzóna známá z prvoligových, či reprezentačních utkání. A na místo samozřejmě dorazí i maskot MOLda.